Rood Zwart doet zichzelf te kort met punt tegen Almelo

Rood Zwart heeft op zondagmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Almelo. Het uitduel eindigde in 0-0. Een resultaat waar Rood Zwart gezien de stand op de ranglijst voor getekend had, maar uiteindelijk maar gematigd tevreden mee was. Als de Deldenaren één van de vele kansen hadden benut, waren de drie punten mee naar Delden gegaan.

Rood Zwart en Almelo waren in de eerste helft goed aan elkaar gewaagd. Maar waar de thuisploeg in het eerste bedrijf slechts één goede kans kreeg (38e minuut), had Rood Zwart een stuk meer mogelijkheden om te scoren. De bezoekers lieten dit echter na. Ook in de tweede helft kreeg de ploeg van Remco Dokter een aantal enorme kansen. De aanvallers hadden het vizier echter niet op scherp staan of maakten op de belangrijke momenten de verkeerde keuze. Omdat Almelo niet gevaarlijk werd, was de 0-0 eindstand een logisch gevolg.